MKB Video Challenge

Wil jij de tools en energie om jouw bedrijf met videomarketing een online impuls te geven? Meld je dan aan voor de MKB Video Challenge van Videoprofs!

Wolkenfabriek - video workshopTijdens de MKB Video Challenge leer je professionele video’s maken waarmee je succesvol online kunt ondernemen. Al wat je hiervoor nodig hebt, is jezelf, een beetje tijd en een smartphone. En het mooie is, dankzij subsidie vanuit het VBNO betaal je als ondernemer uit Noord-Oost Groningen slechts € 25!

Let op! Ben je ondernemer uit Drenthe? Kijk dan hier.

Wegens succes in de herhaling
Halverwege dit jaar hebben wij een eerste MKB Video Challenge georganiseerd. De belangstelling was destijds zo groot, dat we binnen een dag volzaten. De deelnemers uit de eerste groep hebben allemaal positieve feedback gegeven. Reden voor ons om een nieuwe Challenge te organiseren.

Aanmelden voor de MKB Video Challenge

MKB Video Challenge
De MKB Video Challenge bestaat uit vier lessen van 1,5 uur. Iedere online sessie staat een andere type promovideo centraal. Bijvoorbeeld het maken van een videopitch, een teaser voor op social media, een productpresentatie of een reclamefilmpje. Hiervoor geven we je tips en tricks. Daarna ga je zelf aan de slag. De gemaakte video’s bespreken we samen. Aan het einde van iedere workshop heb je kennis van het soort video van die week en een kant-en-klaar resultaat dat je direct online kunt zetten.

Resultaat
Aan het einde van de reeks heb je vier kant-en-klare promotievideo’s voor jouw bedrijf, kennis van social media en online marketing en genoeg handvatten om zelf verder te gaan met videomarketing.

Video’s van onze deelnemers vind je op ons YouTube-kanaal

Aanmelden voor de MKB Video Challenge

Over de trainers
Marieke en LottieVideoprofs bestaat uit Lottie Herfkens en Marieke Verdijk. Lottie heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van online communicatie en social media. Als geen ander weet ze hoe je online content in kunt zetten voor jouw dienst, product of bedrijf. Marieke werkt meer dan vijftien jaar als videomaker. Vanuit haar expertise kan zij je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal en leren hoe je succesvolle online video’s maakt.

Voordeel voor VBNO-leden
De MKB Video Challenge wordt mede mogelijk gemaakt door de VBNO. Dankzij hun bijdrage betalen ondernemers uit het Noord-Oosten van de stad Groningen slechts € 25, normaal prijs € 495 (excl. btw) voor de online workshopreeks. Aarzel dus niet en meld je snel aan! We nemen dan contact met je op met meer informatie.

VBNO
Wanneer: 6, 13, 20 en 27 januari 2021, 9.00 – 10.30 uur
Trainers: Lottie Herfkens en Marieke Verdijk
Hoe: De training wordt online gegeven, je ontvangt van tevoren een link
Prijs: € 25 (excl. btw, voor ondernemers uit het Noord-Oosten van de stad Groningen)
Meer informatie: info@videoprofs.nl/ 06 – 21 888 729 (Lottie Herfkens)
Aanmelden: Via het aanmeldformulier op deze pagina


Aanmeldformulier MKB Video Challenge

Aanmeldformulier MKB Video Challenge

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor de MKB Video Challenge.

Als ondernemer uit Noord-Oost Groningen geef ik me graag op voor de volgende workshopreeks:
Door op deze knop te drukken, bevestig ik mijn aanvraag. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Videoprofs.

Facebook
LinkedIn
Instagram
YOUTUBE