MKB Video Challenge Drenthe

Wil jij de tools en energie om jouw bedrijf met videomarketing een online impuls te geven? Meld je dan aan voor de MKB Video Challenge van Videoprofs!

Wolkenfabriek - video workshopTijdens de MKB Video Challenge leer je professionele video’s maken waarmee je succesvol online kunt ondernemen. Al wat je hiervoor nodig hebt, is jezelf, een beetje tijd en een smartphone. Wil jij in 2021 de tools krijgen om zelf aan de slag te gaan met videomarketing? Meld je dan aan en we nemen contact met je op!

Aanmelden voor de MKB Video Challenge

MKB Video Challenge
De MKB Video Challenge bestaat uit vijf lessen van 1,5 uur. Iedere online sessie staat een andere type promovideo centraal. Bijvoorbeeld het maken van een videopitch, een teaser voor op social media, een productpresentatie of een reclamefilmpje. Hiervoor geven we je tips en tricks. Daarna ga je zelf aan de slag. De gemaakte video’s bespreken we samen. Aan het einde van iedere workshop heb je kennis van het soort video van die week en een kant-en-klaar resultaat dat je direct online kunt zetten.

Resultaat
Aan het einde van de reeks heb je vijf kant-en-klare promotievideo’s voor jouw bedrijf, kennis van social media en online marketing en genoeg handvatten om zelf verder te gaan met videomarketing.

Video’s van onze deelnemers vind je op ons YouTube-kanaal

Aanmelden voor de MKB Video Challenge

Over de trainers
Marieke en LottieVideoprofs bestaat uit Lottie Herfkens en Marieke Verdijk. Lottie heeft ruim twintig jaar ervaring op het gebied van online communicatie en social media. Als geen ander weet ze hoe je online content in kunt zetten voor jouw dienst, product of bedrijf. Marieke werkt meer dan vijftien jaar als videomaker. Vanuit haar expertise kan zij je helpen bij het bedenken van het juiste beeldverhaal en leren hoe je succesvolle online video’s maakt.

Aantrekkelijk aanbod
Dankzij subsidie hebben ondernemers die eerder aan de Challenge meededen, voor de online workshopreeks slechts € 25 euro (normaal prijs € 495, excl. btw) betaald.

Ook in Drenthe willen wij de MKB Video Challenge voor deze aantrekkelijke prijs aanbieden. Hiervoor hebben we uiteraard subsidie nodig. Door te laten zien hoeveel belangstelling hiervoor is, kunnen wij hier makkelijker voor in aanmerking komen.

Meld je aan
Daarom willen we jou vragen: wil je meedoen aan de MKB Video Challenge? Meld je dan aan op de website. Op het moment dat wij een partner hebben gevonden die ondernemers willen steunen, zullen we je weer benaderen. Voor € 25 kun je dan de workshopreeks volgen.

Praktisch
Wanneer: medio 2021
Trainers: Lottie Herfkens en Marieke Verdijk
Hoe: De training wordt online gegeven, je ontvangt van tevoren een link
Prijs: € 25 (excl. btw)
Meer informatie: info@videoprofs.nl/ 06 – 21 888 729 (Lottie Herfkens)
Aanmelden: Via het aanmeldformulier op deze paginaAanmeldformulier MKB Video Challenge Drenthe
Als ondernemer uit Drenthe meld ik me graag aan voor de MKB Video Challenge. Zodra er een subsidiepartner is gevonden, mag je benaderen met de vraag mee te doen:
Door op deze knop te drukken, bevestig ik mijn aanvraag. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Videoprofs.
Facebook
LinkedIn
Instagram
YOUTUBE