Zomerboost videomarketing en online ondernemen

ZomerboostDeze zomer aan de slag met videomarketing en online ondernemen om zo jouw bedrijf of organisatie een zomerboost te geven? Volg dan een workshop bij Videoprofs.

Tijdelijk is het aanbod zelfs extra aantrekkelijk. Je krijgt namelijk 50 euro korting wanneer je je aanmeldt voor twee of meer workshops
. Heb je meegedaan aan het Kenniscafé EBG op 30 juni? Dan heb je extra geluk. Je krijgt dan al 50 euro korting op de eerste workshop vanuit de Economic Board Groningen. Je betaalt dus maar liefst 100 euro minder!

Kies uit de volgende workshops om succesvol aan de slag te gaan met videomarketing en online ondernemen:

Basisworkshop ‘Professionele video’s maken met je smartphone’ (3 uur)
Vervolgworkshop ‘Professionele video’s maken met je smartphone’ (3 uur)
Video Challenge (5 x 1,5 uur)

Basisworkshop ‘Professionele video’s maken met je smartphone
Videomarketing is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Ruim 90% van de bedrijven gebruikt video op de website en meer dan driekwart in haar social media-strategie. Video is dan ook dé manier om je doelgroep te bereiken. Video zorgt voor een betere naamsbekendheid, meer traffic en een hogere conversie.

Over de workshop
Tijdens de training leer je hoe je een professionele video maakt. Je bedenkt een verhaallijn, maakt een storyboard en kiest de juiste shots. Ook leer je hoe je zelf professionele shots maakt met kwalitatief goed geluid. Daarna ga je zelf aan de slag. Aan de hand van opdrachten bedenk je een beeldverhaal, maak je opnames en leer je die monteren in een app op je smartphone.

Resultaat
Aan het einde van de training ken je de basis van het video maken, heb je een eerste resultaat om online te zetten en genoeg handvatten om zelf verder te gaan.

Wanneer: 9 juli of 6 augustus, 9.30 -12.30 uur
Trainers: Lottie Herfkens en Marieke Verdijk
Hoe: De training wordt online gegeven, je ontvangt van tevoren een link
Prijs: 195 euro (excl. btw, excl. korting)
Meer informatie:
info@videoprofs.nl/06 – 21 888 729 (Lottie Herfkens)
Aanmelden: Via het aanmeldformulier op deze pagina

Vervolgworkshop ‘Professionele video’s maken met je smartphone’
Een goede video kan niet zonder ondertiteling, eigen muziek en/of voice-over. Voor wie de basis van het video maken op de smartphone onder de knie heeft, organiseren we daarom een vervolgworkshop.

Wat je leert
Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan:
– Het plaatsen van ondertiteling
– Het toevoegen van eigen muziek
– Het gebruik van een voice-over
– Het maken van een scenario

Het programma zal verder bestaan uit onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen.
Wie zich opgeeft voor de training wordt hiervoor apart benaderd.

Resultaat
Aan het einde van deze workshop heb je alles in huis om een professionele video te maken met een pakkend verhaal, een goede verhaallijn en een boodschap die goed overkomt bij jouw doelgroep.

Wanneer: 16 juli of 13 augustus, 9.30 -12.30 uur
Trainers: Lottie Herfkens en Marieke Verdijk
Hoe: De training wordt online gegeven, je ontvangt van tevoren een link
Prijs: 195 euro (excl. btw, excl. korting)
Meer informatie: info@videoprofs.nl/06 – 21 888 729 (Lottie Herfkens)
Aanmelden: Via het aanmeldformulier op deze pagina

Video Challenge
Wil jij met online ondernemen en videomarketing aan de slag? Dan is de Video Challenge een aanrader. Deelnemers krijgen hierin de tools en energie om hun bedrijf een online impuls te geven.

De vorm van een online Video Challenge laat deelnemers gericht aan de slag gaan met video’s. De vijf opeenvolgende workshops zorgen voor een stok achter de deur. Met vijf kant-en-klare video’s als resultaat en de nodige meters kan de deelnemer daarna zelf verder gaan.

Over de workshopreeks
De Video Challenge bestaat uit een serie van vijf online workshops. Elke les krijgen de deelnemers een andere opdracht. Bijvoorbeeld het maken van een videopitch, een teaser voor op social media, een productpresentatie of een reclamefilmpje. Hiervoor geven we je tips en tricks. Daarna ga je zelf aan de slag. De gemaakte video’s bespreken we samen. Aan het einde van iedere workshop heb je kennis van het soort video van die week en een kant-en-klaar resultaat dat je direct online kunt zetten.

Resultaat
Aan het einde van de reeks hebben de deelnemers vijf kant-en-klare promotievideo’s voor hun bedrijf, kennis van social media en online marketing en genoeg handvatten om zelferder te gaan met videomarketing.

Voorafgaand aan iedere workshopreeks vragen wij de deelnemers wat hun wensen en behoeftes zijn. Hierdoor kunnen we het programma zo veel mogelijk op maat aanbieden.

Wanneer: 5 lessen: 17, 24 en 31 juli, 7 en 14 augustus, 9.30 -11.00 uur
Trainers: Lottie Herfkens en Marieke Verdijk
Hoe: De training wordt online gegeven, je ontvangt van tevoren een link
Prijs: 495 euro (excl. btw, excl. korting)
Meer informatie:  info@videoprofs.nl/06 – 21 888 729 (Lottie Herfkens)
Aanmelden:  Via het aanmeldformulier op deze pagina

Incompanyworkshop en persoonlijk advies
Behoefte aan een incompanyworkshop voor jouw bedrijf en/of een persoonlijk advies? Videoprofs biedt haar programma ook op maat aan. De locatie, duur en de inhoud van de training(en) passen we naar wens aan. Een persoonlijk advies of videostrategie behoren eveneens tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op via: info@videoprofs.nl

Najaarsboost
Past het je niet om deze zomer met smartphonevideo aan de slag te gaan? Kies dan voor een najaarsboost. De basisworkshop is dan op 20 augustus of 3 september. De vervolgworkshop op 27 augustus en 10 september. De vijf online workshops van de Video Challenge starten op 1 september. Vermeld voor de korting in het berichtenveld dat je meedoet via het EBG.

In de zomer bieden wij onze workshops online aan. Meer interesse in een fysieke workshop? Neem contact op voor de mogelijkheden: info@videoprofs.nl


Aanmeldformulier Zomerboost videomarketing en online ondernemen

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden voor onze Zomerboost-workshops.

NB: Genoemde prijzen zijn zonder korting. De korting wordt na aanmelding verrekend. Iedere deelnemer krijgt 50 euro korting bij aanmelding voor twee of meer workshops. Heb je meegedaan aan het Kenniscafé EBG op 30 juni? Dan krijg je vanuit het EBG ook nog eens korting op de eerste workshop. Totaal betaal je dan dus 100 euro minder!

Aanmeldformulier Zomerboost EBG-aanbieding
Graag geef ik me op voor de volgende workshop:
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Videoprofs.
Facebook
LinkedIn
Instagram
YOUTUBE