Deelnemers aan het woord

Marieke en Lottie zijn leuke trainers. Ze beschikken allebei over veel kennis en ze vullen elkaar goed aan.

— Emile Diekstra, Humanitas

Tijdens de workshop hebben Lottie en Marieke op een duidelijke en rustige wijze uitleg en instructie gegeven van de theorie en hoe deze te gebruiken in de praktijk.
Voor mij heeft het een overwinning gegeven om mijzelf op een video te zien en ik heb gemerkt dat met korte fragmenten een duidelijk verhaal verteld kan worden.

— Corina Rozema, Leefstijl & Vitaliteitscoach

Leuke, praktische workshop vol nuttige informatie over filmen en inzetten van video op social media. Zeker een aanrader!

— Alice Meijer, Fit, Grip en Stralend

Tijdens de eendaagse training bij Videoprofs heb ik enorm veel geleerd over de diverse boodschappen die beelden kunnen overbrengen. Film is emotie en dat weten te vangen in een dag vond ik echt leerzaam!

— Margot Luijken, Noorderpoort College

De workshop ‘Professionele video’s leren maken’ is een aanrader. In een ongedwongen en goeie sfeer leer je hoe je goed kunt filmen en editen. Je krijgt veel bruikbare tips en tricks en Marieke en Lottie zijn hele enthousiaste en ervaren cursusleiders. Na de workshop ga je vol vertrouwen aan de slag om verder te maken, leren en experimenteren!

— Annet Koopmans, Richting Communicatie

Lottie en Marieke geven goede handvatten om met je eigen smartphone kwalitatieve video’s te maken die je op talloze manieren kunt inzetten. De locatie en de setting zijn relaxed en inspirerend.

— Annelinde Tent, Regionaal Woon-en Leefbaarheidsplan Groningen

Ik heb alle facetten geleerd over video’s maken met je smartphone. Je krijgt handige tips die je direct in praktijk kunt gebruiken. Bedankt Lottie en Marieke!

— Jan Been, MJD Noorderbrug

Laagdrempelige, gezellige en leerzame workhops. Aan het eind van de dag kun je daadwerkelijk een korte video maken. Dit alles met alleen maar je smartphone. Top!

— Ivonne Sprok, Promotie Noord

Fijn om te zien dat deze dames veel passie hebben voor hun vak. Niet alleen technisch weten ze veel, ook krijg je advies in deze workshop over wanneer je welk soort filmpjes inzet. Naast praktisch dus ook heel toepasbaar op ieder zijn eigen werkveld. Heerlijk om even bij de hand genomen te worden. Ze hebben me enthousiast gekregen voor het maken van korte filmpjes. Echt een topdag gehad!

— Ilse Spijker, Grafisch vormgever

Een hele praktische workshop die met veel enthousiasme gegeven wordt door Marieke en Lottie! Je gaat geïnspireerd naar huis en wilt meteen meer filmpjes maken.

— Marjan Reinsma – Vos, Weusthuis en Partners

Je ontdekt het plezier en gemak van filmen en monteren op je smartphone. Zeker een aanrader voor mensen die zelf mooie filmpjes of interviews willen maken.

— Chantalla Pleiter, Freelance kunstenares

Met de tips en tricks van Marieke en Lottie leer hoe je een gave video maakt met je mobiel. Het resultaat is een creatieve video die de aandacht trekt en leuke reacties oplevert.

— Bianca Dijkstra, Campus Fryslân RUG

Na de workshop van Lottie en Marieke kan iedereen snel een basisfilmpje maken!

— Inge Tempel, Noorderpoort College

Fijne begeleiding in een kleinschalige en persoonlijke setting. Een dikke aanrader!

— Agenda Venema, Elke dag groener

Goede uitleg en begeleiding. Het geleerde kan je meteen in praktijk brengen. Een aanrader!

— Lieselot Lambeck, Speciaalzaak Jackel Visser

Lottie en Marieke leren je in korte tijd hoe je ‘n video kunt inzetten voor diverse doeleinden. Je krijgt veel handvatten waarmee je direct aan de slag kunt!

— Inge Reyntjes, Day for Change

Ik heb een workshop filmen met je telefoon gevolgd waar ik enthousiast van werd. Ik was al bekend met het bewerken van video’s op de laptop, maar dit gaf weer hele andere inzichten. Vooral de technische tips vond ik interessant. Kortom: veel geleerd, vakkundige trainers!

— Rita de Vries-Ellen, Noorderpoort College

De workshop had zo veel indruk gemaakt, dat ik de rest van de avond alles in storyboards voor me zag!

— Carina Havenga de Poel, Xplore Grunn

Lottie en Marieke slagen er in korte tijd in op ‘n makkelijk en laagdrempelige manier hun kennis over video over te brengen. In het compacte en praktische programma ga je vooral zelf aan de slag. Ik ging naar huis met een leuk filmpje, ‘t vertrouwen dat ik dit zelf ook kan én het enthousiasme om meer video’s te gaan maken voor mijn eigen onderneming!

— Susan Boot, Wandelcoach

In één dag een filmpje maken, om voor je bedrijf te gebruiken in social media en bij presentaties. Dat kan, dankzij de ervaring en expertise die Marieke en Lottie inzetten tijdens hun workshops. In een plezierige setting leerde ik mijn eerste videofilmpje maken. En dat alles dankzij de verschillende achtergronden en aanpak van deze ervaren workshopleidsters! Ik heb er zin in meer te ‘produceren’.

— Jolanda Boomsma, Coach

Top cursus als je snel ‘t maken van smartphonevideo’s onder de knie wil krijgen. Na de dag zat ik vol energie én vol ideeën om het geleerde in de praktijk te brengen.

— Rianne Joustra, Gemeente Het Hogeland

Lottie en Marieke weten waarover ze het hebben (echte Videoprofs) en kunnen het ook nog heel prettig overbrengen. De rust en aandacht heb ik als bijzonder prettig ervaren.

— Marieke C.J. Zuidema, Nationaal Coordinator Groningen

Met de cursus van Videoprofs heb ik in één dag geleerd hoe ik heel gemakkelijk met de smartphone een video in elkaar kan zetten. 

— Sigrid Nugteren, Rollecate

Lottie en Marieke zijn twee heel leuke professionals. Lottie is een communicatieprof die meedenkt over een helder en duidelijk verhaal. Marieke is een videoprof die helpt bij de juiste posities en een optimale visualisatie. Een Pro-combi voor een superresultaat. 

— Mandy Straube, Varioplay b.v.
Facebook
LinkedIn
Instagram
YOUTUBE